42 95 06 66
Diskret fragt 49 kr.
Fri fragt ved 900 kr.
0,00 DKK

Selvsikker og succesfuld dominant med Michelle Corydon

 

Bliv dominant og dominér din partner, uden at gøre vedkommende fortræd.

 


 

Her kommer Danmarks eneste online-forløb for dig, der drømmer om at dominere din partner uden begynderkvaler.

 

Fifty Shades of Grey har skabt stor interessefor seksuel dominans, og mange mennesker har opdaget nye sider af sig selv. De drømmer pludselig om at dominere. Drømmen brister desværre oftepå grund af usikkerhed, tvivl og manglende viden. Det er slut nu.

 

Er du også…

... Bange for at gøre din partner fortræd under dominans?

... Usikker og nervøs for om jeres parforhold kan holde til, at du udlever dine lyster?

...Bange for at føle dig utilstrækkelig, fordi du har haft en dårlig oplevelse med at dominere?

... Forvirret og ved ikke, hvordan du skal dominere?

 

Så er online-forløbet noget for dig.

 

Kurset er for dig der ...

... Er single eller i parforhold.

... Ønsker at nå resultater og vil arbejde for at nå de mål, du sætter dig i forhold til rollen som dominant.

...Er ny dominant og vil rykke dig fra usikker til selvsikker.

... Vil have en konkret metode til at forme din nye rolle som dominant med.

... Ønsker viden og tricks, som gør dig istand til at fuldføre en seksuel leg med dig som dominant.

... Er villig til at arbejde hårdt for at nå dit mål.

 

Kurset er ikke for dig der ...

... Er rutineret dominant.

... Vil have en her-og-nu-løsning.

... Tror at Rom blev bygget på én dag.

 

Igennem fem moduler vil du få vist vejen, så du stille og roligt former din dominante identitet og rolle, så du ved hvem du helt præcist er som dominant. Du vil også opnå at kunne analysere og vurdere hvor din partner befinder sig i legen. Målet er at du kan dominere din partner uden at gå i stå..

Den nødvendige viden vil du få serveret gennem videofilm, lydfiler, e-bøger, arbejdsark og webinars, hvor du anonymt kan stille Michelle Corydon spørgsmål om alt i forhold til pensum, dine udfordringer og din nye rolle som dominant. Det vil være muligt for dig at bruge materialet direkte i dit parforhold, når det løbende bliver frigivet. Er du single kan du stadig få glæde af materialet, da du kan lave mange af de grundlæggende identitets-øvelser alene og du har adgang til materialet så længe du har lyst efterfølgende.

Du vil få links til alt materialet sendt direkte i din mailboks og kun deltagere på forløbet kan se og få glæde af det. Det kræver ikke den store tekniske viden.

Webinarene vil du få links til og det er vigtigt, at du klikker på linket inden webinaret og følger instruktionerne på skærmen. Ingen kan se dig i webinarrummet, dine spørgsmål vil blive stillet anonymt og jeg vil besvare spørgsmålene med min mikrofon. Webinaret bliver optaget og vil være tilgængeligt for deltagerne på forløbet efterfølgende. Du behøver derfor ikke sidde hjemme foran computeren på et bestemt tidspunkt. Det er en fordel at deltage på selve tidspunktet men ikke en nødvendighed.

 

Tilmeld dig uforpligtigende ventelisten til Selvsikker og Succesfuld dominant

* indicates required

Tryk enter når du har indtastet navn og mailadresse, så vil du blive skrevet på ventelisten

Forløbet der gør dig til selvsikker og succesfuld dominant indeholder

 

Modul 1: Fra nulpunkt til dominant-aspirant

Du skal først bygge det grundlæggende fundament. Før du går i gang med de øvrige fire moduler skal du arbejde med og definere dine egne grænser. Du vil få en indføring i BDSM og få en forklaring på hvad BDSM egentlig er for en størrelse. Du vil også blive undervist i grænser, grænsesætning og hvilken betydning de to ting har for en velfungerende psyke, samt hvilken betydning disse har i BDSM, og du vil blive introduceret til opbygningen af legen. Når modulet er færdigt har du defineret din grænser, lært om stop-ord og  udfyldt en liste med dine lyster og fantasier, som skal bruges senere i forløbet. Modulet her er et grundmodul og det kan bruges sammen med din partner.

 

Modul 2: Naturlig dominans med psyken

Du vil få redskaberne til at bruge dominans på flere tidspunkter i din dagligdag– både under faste aftalte lege-weekender, som forspil og i det mere skjulte i din dagligdag, så børnene ikke opfatter det. Du vil lære om hvordan ritualer og opgaver kan være en måde at være dominant mens du ikke er tilstede, samt hvordan straf og belønning bedst bruges i legen. Senere skal vi arbejde med smerte, hvor du vil få indblik i den underkastedes tre smerteprofiler. Du vil kunne spotte din partners smerteprofil og du vil også lære, at strukturere din dominans.Efter modulet vil du have styr på den psykiske del af din identitet som dominant og du vil have lært at bruge straf, belønning, ritualer og opgaver aktivt i din dominans samt spotte lige nøjagtigt hvor, din partner er mentalt. Du vil også kunne dominere aktivt i din hverdag.

 

Dominant mand med selvsikkerhedModul 3: Dominant udstråling

Din udstråling har betydning for hvor overbevisende du er som dominant. Du vil først gennemgå en introduktion til temaet, hvor du får forklaret hvorfor, det er vigtigt at have fokus på sit kropssprog. Herefter skal du have styrpå dit kropssprog, dit stemmeleje og din udstråling, for at skabe det billede af dit dominerende jeg, som du ønsker.

 

Handlingslammet og usikker dominant

 

Modul 4: Undgå usikker dominant

Usikkerheden kan ramme når som helst. Når du allermindst venter det kigger dens ansigt frem. Du vil sætte ord på din usikkerhed og få undervisning i usikkerhed hos både dominante og underkastede. Senere skal du lave en usikkerhedsøvelse, hvor du skal skabe et psykologisk anker. Du vil herefter blive undervist i hvorfor og hvordan dit anker kan bruges så du booster din udstråling med din usikkerhed. På den måde vil du nemmere undgå at gå i stå lige midt i legen.

 

 

 

 

Modul 5: Den bedste feedback, er den din partner giver dig.

Lær af dine fejl og det du gjorde rigtigt. Du skal lære at afslutte legen på en god måde, opsamle feedback og give omsorg og pleje din relation. Fokus vil også være på dialogen, der tit ikke fungerer optimalt og du vil derfor blive undervist i tillidsskabende og anerkendende dialog.

Du vil også på dette afsluttende modul lægge en plan for, hvordan du får indøvet alle dine nye færdigheder og bliver den overbevisende, selvsikre dominante som du drømmer om.

 

Pensumlisten er foreløbig og der kan forekomme ændringer løbende til opstart.

 

 

Er de fem moduler ikke nok får du også flere interviews med eksperter, som giver dig endnu mere inspiration til at forme dig til den dominante, du ønsker.

 

Tilmeld dig uforpligtigende ventelisten til selvsikker og succesfuld dominant

* indicates required
vi leverer til